سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

افزایش مبتلایان به یک بیماری عصبی و مرموز در کانادا

یکی از مقامات بهداشتی استان "نیوبرانزویک" در کانادا از شناسایی موارد بیشتری از ابتلا به یک بیماری عصبی و مرموز در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، این وضعیت در استان نیوبرانزویک واقع در سواحل اقیانوس اطلس کانادا، بیش از دو سال است که توسط محققان و پزشکان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته با این حال تاکنون هیچ درک درستی در مورد علت بروز این بیماری وجود ندارد.

بر اساس گزارش ها، علائم این بیماری شامل مشکلات حافظه، اسپاسم عضلانی، کاهش شدید وزن، درد اندام و توهم است.

بر اساس آمار‌های رسمی منتشر شده توسط یکی از مقامات بهداشتی نیوبرانزویک، تاکنون ۴۸ تن به این بیماری مبتلا شده و ۹ تن نیز جان خود را بر اثر ابتلا به آن از دست داده‌اند.

این بیماری زنان و مردان را به طور مساوی تحت تأثیر قرار می‌دهد و اکثر بیماران مبتلا به آن در بازه سنی ۱۸ تا ۸۵ سال هستند.

یک مطالعه اپیدمیولوژیک توسط دپارتمان بهداشت نیوبرانزویک هرگونه ابتلا به این بیماری به دلیل غذا و تاثیرات محیطی را رد کرد.

با این حال داده‌های مطالعه‌ای انجام شده توسط محققان کانادایی نشان داد افرادی که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند به دلیل تشخیص‌های اشتباه آن به عنوان بیماری‌های دیگری از جمله آلزایمر یا سرطان بوده است./خبر آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر